Over onsOnze naam, Familiekerk is natuurlijk niet voor niets gekozen.  Familiekerk is een plaats waar iedereen welkom is.  Wij willen een sfeer dat meer zoals een groot gezin lijkt dan een kerk.  Tijdens onze tijd samen krijg je altijd iets nuttigs en praktisch uit de bijbel voor je dagelijks leven.  De Bijbel staat centraal en is de basis van ons leven en de kerk. 

Familiekerk is nu ook gestart als bijbelstudie.  We komen wekelijks op zaterdagavond soms bij elkaar thuis en soms in de zaal Zuidleie in Oostkamp.  We eten samen rond 18.30u en om 19.00u openen we samen Gods woord om onze dagelijkse wandel met de Heer te verdiepen. Dus neem contact met ons op om te kijken waar we afspreken.

Familiekerk bevat Belgen en ook mensen uit andere culturen en landen.  Wij willen gezamenlijk God beter leren kennen.  De familie Leavell heet je welkom op onze bijbelstudies.

In 1995 zijn Dennis & zijn vrouw Laura naar België verhuisd van de V.S. want God heeft een last op hun hart gelegd om het goede nieuws van Gods liefde naar Brugge te brengen.  Binnen een korte tijd begonnen ze het Nederlands te leren en er werd een wekelijkse bijbelstudie in hun huis gevormd.  De Heer heeft gezegend en hun living werd dan te klein en een groter gebouw werd gezocht.  In 1999, werd de Baptisten Gemeente Brugge officieel gesticht als kerk en VZW.  De kerk heeft recentelijk haar naam veranderd in Nieuwe Hoop Baptistenkerk.  Meer info op: nieuwehoop.church 

Als kerk werken wij in partnerschap met de AARP (Administratieve Raad van de Protestantse-Evangelische Eredienst), één van de door de overheid erkende erediensten in België. Geen sekte dus.  Alles wat wij geloven wordt gebaseerd op het enige fundament dat betrouwbaar is:  Gods woord.  Hier kan je onze geloofsbelijdenis lezen.